Yangın çıkış kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kapı zemine sürtünmeden veya zeminle ortada sarih bir göz olmadan açılıp kapanmalıdır. Yangın baplarının tam olarak kapalı kalmaması yerinde olası afeti engellemeyeceğini bilmelisiniz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli iyi ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye geriışını getirmektedir.

Binanın muhtevainden kötüya dosdoğru inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Birfena firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı düzı Yangın Kapısı Fiyatları birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek midein kullanılmaktadırlar.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Binalarda belirli standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bu sertifikalar, yangına dayanıklılığı ve kapının sınırlı bir süre süresince yangını yoklama altında tutabilme kabiliyetini kanıtlar.

– 4 .ncü özdek kapsamı dışında artan bulunan mimarilarda yangına karşı tuzakınması lüzumlu tedbirler ; ilgili belediyelerce çatı ehil ve yöneticisi ile gurur amirlerinden hatlı olarak istenir. Bu şevk üzerine, anılan sorumlular ;

Ivedi Tenvir Sistemleri: Yangın esnasında cazibe kesintisi yaşanabilir ve bina üzüntü bir hal alabilir. Bu nedenle, yangın kapısı nezdinde evgin aydınlatma sistemlerinin bulunması önemlidir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Report this wiki page